\require{AMSmath} Vergelijking raaklijn Stel de vergelijking op van de raaklijn van de grafiek van h (x) = x3 - 2x2 + x + 3 in het punt A met xa = -2.De grafiek van h snijdt de y-as in het punt B. Stel de vergelijking op van de raaklijn in het punt B.Vraag a is me wel gelukt, aan bij b. kom ik niet verder met mijn uitwerking. Heb namelijk de precieze uitwerking nodig voor een praktische opdracht.. Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 april 2004 Antwoord Voor de y-as geldt x=0. Verder net als bij a. maar dan met:xA=0.Moet kunnen lijkt me, anders horen we 't wel... WvR dinsdag 27 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Stel de vergelijking op van de raaklijn van de grafiek van h (x) = x3 - 2x2 + x + 3 in het punt A met xa = -2.De grafiek van h snijdt de y-as in het punt B. Stel de vergelijking op van de raaklijn in het punt B.Vraag a is me wel gelukt, aan bij b. kom ik niet verder met mijn uitwerking. Heb namelijk de precieze uitwerking nodig voor een praktische opdracht.. Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 april 2004
Koen Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 april 2004
Voor de y-as geldt x=0. Verder net als bij a. maar dan met:xA=0.Moet kunnen lijkt me, anders horen we 't wel... WvR dinsdag 27 april 2004
WvR dinsdag 27 april 2004
©2001-2024 WisFaq