\require{AMSmath} Integraal met een wortel in de noemer Ik vind de oplossing niet van $\int{}$x/√(2x+3) lenke 3de graad ASO - zondag 25 april 2004 Antwoord stel even 2x+3 is y dan dy=2dx en dus wordt je opgave$\int{}$(1/2y-11/2)/√y ·1/2dy = $\int{}$(0,25√y - 0,75/√y ) dyVerder moet dat wel lukken lijkt mij.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 26 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vind de oplossing niet van $\int{}$x/√(2x+3) lenke 3de graad ASO - zondag 25 april 2004
lenke 3de graad ASO - zondag 25 april 2004
stel even 2x+3 is y dan dy=2dx en dus wordt je opgave$\int{}$(1/2y-11/2)/√y ·1/2dy = $\int{}$(0,25√y - 0,75/√y ) dyVerder moet dat wel lukken lijkt mij.Met vriendelijke groetJaDeX jadex maandag 26 april 2004
jadex maandag 26 april 2004
©2001-2024 WisFaq