\require{AMSmath} Gebroken exponenten Beste mver/mr,Hoe bewijs ik dat de wortel van x gelijk is aan x tot de macht een half.Vr.groet,Maarten maarte Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 april 2004 Antwoord Ö(x)·Ö(x)=x (als x0)x0.5·x0.5=x0.5+0.5=x1=x (als x0) hk vrijdag 23 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste mver/mr,Hoe bewijs ik dat de wortel van x gelijk is aan x tot de macht een half.Vr.groet,Maarten maarte Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 april 2004
maarte Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 april 2004
Ö(x)·Ö(x)=x (als x0)x0.5·x0.5=x0.5+0.5=x1=x (als x0) hk vrijdag 23 april 2004
hk vrijdag 23 april 2004
©2001-2024 WisFaq