\require{AMSmath} Cosinus vergelijking hallo, ik heb net mijn herkansing gehad en ik kon alles zo maken, maar mijn brein kraakt nog van de som: cos2x + cos x = 0 Ik heb het al kunnen brengen tot: 0.5 + 0.5 cos(2x) +cos x = 0 == Cos(2x) + 2cos x = 1 MAAR DAN?? Ruud G Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 april 2004 Antwoord Handiger lijkt me: cos2(x)+cos(x)=0 cos(x).(cos(x)+1)=0 cos(x)=0 of cos(x)+1=0 cos(x)=0 of cos(x)=-1 lukt het verder zo? hk vrijdag 23 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik heb net mijn herkansing gehad en ik kon alles zo maken, maar mijn brein kraakt nog van de som: cos2x + cos x = 0 Ik heb het al kunnen brengen tot: 0.5 + 0.5 cos(2x) +cos x = 0 == Cos(2x) + 2cos x = 1 MAAR DAN?? Ruud G Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 april 2004
Ruud G Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 23 april 2004
Handiger lijkt me: cos2(x)+cos(x)=0 cos(x).(cos(x)+1)=0 cos(x)=0 of cos(x)+1=0 cos(x)=0 of cos(x)=-1 lukt het verder zo? hk vrijdag 23 april 2004
hk vrijdag 23 april 2004
©2001-2024 WisFaq