\require{AMSmath} Alice in wonderland dit is een qoute uit het boek van CarolLet me see: four times five is twelve, and four times six is thirteen, and four times seven is -- oh dear! I shall never get to twenty at that rate!waarom komt ze nooit bij 20??? Magnum Student universiteit - vrijdag 23 april 2004 Antwoord 4 * 5 = 12; In een getalstelsel met 18 symbolen4 * 6 = 13; In een getalstelsel met 21 symbolen4 * 7 = 14; In een getalstelsel met 24 symbolen4 * 8 = 15; 274 * 9 = 16; 304 * 10 = 17; 334 * 11 = 18; 364 * 12 = 19; 394 * 13 = ??; In een getalstelsel met 42 symbolen.?? wordt dan dus 1AZo doordenkend kun je zien dat je de 20 nooit bereikt omdat.......Wat ver gezocht. Maar ja, die grapjes had Lewis Carroll wel vaker.Met vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 23 april 2004 Re: Alice in wonderland ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dit is een qoute uit het boek van CarolLet me see: four times five is twelve, and four times six is thirteen, and four times seven is -- oh dear! I shall never get to twenty at that rate!waarom komt ze nooit bij 20??? Magnum Student universiteit - vrijdag 23 april 2004
Magnum Student universiteit - vrijdag 23 april 2004
4 * 5 = 12; In een getalstelsel met 18 symbolen4 * 6 = 13; In een getalstelsel met 21 symbolen4 * 7 = 14; In een getalstelsel met 24 symbolen4 * 8 = 15; 274 * 9 = 16; 304 * 10 = 17; 334 * 11 = 18; 364 * 12 = 19; 394 * 13 = ??; In een getalstelsel met 42 symbolen.?? wordt dan dus 1AZo doordenkend kun je zien dat je de 20 nooit bereikt omdat.......Wat ver gezocht. Maar ja, die grapjes had Lewis Carroll wel vaker.Met vriendelijke groetJaDeX jadex vrijdag 23 april 2004
jadex vrijdag 23 april 2004
©2001-2024 WisFaq