\require{AMSmath} Integraal Ik vind de oplossing niet van de integraal ̣sin3x.cos2x Lenke 3de graad ASO - donderdag 22 april 2004 Antwoord ̣sin3x·cos2x dx = ̣sinx·(1-cos2x)·cos2x dx (stel cosx= y dan dy= -sinx dx)=̣(1-y2)y2·-dy = ̣y4-y2 dy = 1/5y5-1/3y3+c = 1/5(cos5x)-1/3cos3x+cMet vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 22 april 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vind de oplossing niet van de integraal ̣sin3x.cos2x Lenke 3de graad ASO - donderdag 22 april 2004
Lenke 3de graad ASO - donderdag 22 april 2004
̣sin3x·cos2x dx = ̣sinx·(1-cos2x)·cos2x dx (stel cosx= y dan dy= -sinx dx)=̣(1-y2)y2·-dy = ̣y4-y2 dy = 1/5y5-1/3y3+c = 1/5(cos5x)-1/3cos3x+cMet vriendelijke groetJaDeX jadex donderdag 22 april 2004
jadex donderdag 22 april 2004
©2001-2025 WisFaq