\require{AMSmath} Functies Wat is het beeld (functiewaarde) van de inverse relatie van f, als f(x)= x3 - 1 We gebruiken als argument y. Bucci 3de graad ASO - dinsdag 20 april 2004 Antwoord y=x^3-1 omschrijven in de vorm x=.. Dus x^3-1=y, x^3=y+1, dus x=..., maar dat mag je zelf doen. hk dinsdag 20 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het beeld (functiewaarde) van de inverse relatie van f, als f(x)= x3 - 1 We gebruiken als argument y. Bucci 3de graad ASO - dinsdag 20 april 2004
Bucci 3de graad ASO - dinsdag 20 april 2004
y=x^3-1 omschrijven in de vorm x=.. Dus x^3-1=y, x^3=y+1, dus x=..., maar dat mag je zelf doen. hk dinsdag 20 april 2004
hk dinsdag 20 april 2004
©2001-2024 WisFaq