\require{AMSmath} Verdubbelingstijd Wanneer zal een kapitaal van 3515312 verdubbeld zijn als het uitgezet wordt aan samengestelde intrest? De rentevoet bedraagt 6. Bucci 3de graad ASO - dinsdag 20 april 2004 Antwoord bedrag*1,06n=2*bedrag1,06n=2n=1,06log(2)=log(2)/log(1,06)11,9Dus na 11 jaar en (bijna) 11 maanden hk dinsdag 20 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wanneer zal een kapitaal van 3515312 verdubbeld zijn als het uitgezet wordt aan samengestelde intrest? De rentevoet bedraagt 6. Bucci 3de graad ASO - dinsdag 20 april 2004
Bucci 3de graad ASO - dinsdag 20 april 2004
bedrag*1,06n=2*bedrag1,06n=2n=1,06log(2)=log(2)/log(1,06)11,9Dus na 11 jaar en (bijna) 11 maanden hk dinsdag 20 april 2004
hk dinsdag 20 april 2004
©2001-2024 WisFaq