Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Afgeknotte kegel

Het antwoord van de afgeknotte kegel, bevat h=70 en d1=70, dit maakt het voor mij niet makkelijker, omdat ik de taal van de wiskunde niet machtig ben, maar een kunstenaar die toch heel graag wil weten hoe je een bouwplaat van een afgeknotte kegel maakt.
Misschien kunt u mij iets verder opweg helpen.
de maten zijn; h=240, D1=1910, D2=2600, S=420mm.

Met vriendelijke groeten

Sander

sander
Iets anders - dinsdag 20 april 2004

Antwoord

In dat geval doen we Uitslag afgeknotte kegel nog maar eens een keer dunnetjes over:

q22962img1.gif

Zodat we uitkomen op iets als:

q22962img2.gif

..en dan zal 't wel lukken toch?

WvR
dinsdag 20 april 2004

©2001-2024 WisFaq