\require{AMSmath} R-R functies Wat is het beeld (functiewaarde) van de functie g@f, als f(x):=ln(2*x) g(x):=2*abs(x)+3 Derrik 3de graad ASO - dinsdag 13 april 2004 Antwoord Wat kunnen de mogelijke beelden zijn van f(x)? Dit zijn de argumenten van de functie g(x). Wat kunnen hiervan alle mogelijke beelden zijn? Oplossing: [+3 , +¥[ LL dinsdag 13 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het beeld (functiewaarde) van de functie g@f, als f(x):=ln(2*x) g(x):=2*abs(x)+3 Derrik 3de graad ASO - dinsdag 13 april 2004
Derrik 3de graad ASO - dinsdag 13 april 2004
Wat kunnen de mogelijke beelden zijn van f(x)? Dit zijn de argumenten van de functie g(x). Wat kunnen hiervan alle mogelijke beelden zijn? Oplossing: [+3 , +¥[ LL dinsdag 13 april 2004
LL dinsdag 13 april 2004
©2001-2024 WisFaq