\require{AMSmath} Brutto netto Als ik bruto 900 euro heb hoeveel is dat dan netto? paula Ouder - maandag 12 april 2004 Antwoord Ik ga er maar even vanuit dat je bedoelt:bruto: met 19% BTWnetto: zonder 19% BTWZo niet, dan pech...netto × 1,19 = brutonetto × 1,19 = 900netto 756,30Zoiets? WvR maandag 12 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik bruto 900 euro heb hoeveel is dat dan netto? paula Ouder - maandag 12 april 2004
paula Ouder - maandag 12 april 2004
Ik ga er maar even vanuit dat je bedoelt:bruto: met 19% BTWnetto: zonder 19% BTWZo niet, dan pech...netto × 1,19 = brutonetto × 1,19 = 900netto 756,30Zoiets? WvR maandag 12 april 2004
WvR maandag 12 april 2004
©2001-2024 WisFaq