\require{AMSmath} Uren en minuten berekenen op Casio fx-92 Hoe kan ik de uren en minuten berekenen ?vb : 12u15min - 3u50min = ?u?min Jos Wi Iets anders - maandag 12 april 2004 Antwoord Daar heb je geen rekenmachine bij nodig toch?12u15min - 3u50min = 11u75min - 3u50min = 8u25minMeer moet het niet zijn...Als je een -knopje hebt dan kan 't nog makkelijker. Tik bijvoorbeeld maar eens in:2.56Druk je dan op dan krijg je als het goed is:2°33°36.En dat is dan precies 2,56 uur omgerekend in uren, minuten en seconden, dus 2 uur 33 minuten en 36 seconden. Handig wel...Je kunt dat knopje ook gebruiken om zo uren, minuten en seconden in te voeren en te rekenen.Bijvoorbeeld 12:15 - 3:50 wordt dan iets als: 12 15 - 3 50 = 8°25°0 Laat je 't even weten of het lukt? WvR maandag 12 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de uren en minuten berekenen ?vb : 12u15min - 3u50min = ?u?min Jos Wi Iets anders - maandag 12 april 2004
Jos Wi Iets anders - maandag 12 april 2004
Daar heb je geen rekenmachine bij nodig toch?12u15min - 3u50min = 11u75min - 3u50min = 8u25minMeer moet het niet zijn...Als je een -knopje hebt dan kan 't nog makkelijker. Tik bijvoorbeeld maar eens in:2.56Druk je dan op dan krijg je als het goed is:2°33°36.En dat is dan precies 2,56 uur omgerekend in uren, minuten en seconden, dus 2 uur 33 minuten en 36 seconden. Handig wel...Je kunt dat knopje ook gebruiken om zo uren, minuten en seconden in te voeren en te rekenen.Bijvoorbeeld 12:15 - 3:50 wordt dan iets als: 12 15 - 3 50 = 8°25°0 Laat je 't even weten of het lukt? WvR maandag 12 april 2004
WvR maandag 12 april 2004
©2001-2024 WisFaq