\require{AMSmath} Derdegraadsvergelijking Hai, Hoe moet ik deze derdegraadsvergelijking oplossen? x3+x2-5x+3=0 Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 april 2004 Antwoord Dat is net zo'n geval als op derdegraads vergelijking. En als je dan hier zo'n ontbinding maakt dan krijg je zoiets als: (x-1)(x2+2x-3)=0 Mooier kan je 't bijna niet willen... WvR dinsdag 6 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hai, Hoe moet ik deze derdegraadsvergelijking oplossen? x3+x2-5x+3=0 Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 april 2004
Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 6 april 2004
Dat is net zo'n geval als op derdegraads vergelijking. En als je dan hier zo'n ontbinding maakt dan krijg je zoiets als: (x-1)(x2+2x-3)=0 Mooier kan je 't bijna niet willen... WvR dinsdag 6 april 2004
WvR dinsdag 6 april 2004
©2001-2024 WisFaq