\require{AMSmath} Getransponeerde matrix Bepaal het uitproduct Bt*At? Dat is de vraagA= { 1 0 2} B={ 2 1} {-2 1 3} {-1 1} { 1 2}Wie kan me hier mee helpen? Mirel Iets anders - zondag 4 april 2004 Antwoord AT betekent dat je de matrix A om moet keren (De T staat voor transponeren). Dus de eerste rij wordt de eerste kolom en de tweede rij wordt de tweede kolom. Voor A is dat dus:Maak zelf B:Nu is het vermenigvuldigen geblazen. Gerben maandag 5 april 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal het uitproduct Bt*At? Dat is de vraagA= { 1 0 2} B={ 2 1} {-2 1 3} {-1 1} { 1 2}Wie kan me hier mee helpen? Mirel Iets anders - zondag 4 april 2004
A= { 1 0 2} B={ 2 1} {-2 1 3} {-1 1} { 1 2}
Mirel Iets anders - zondag 4 april 2004
AT betekent dat je de matrix A om moet keren (De T staat voor transponeren). Dus de eerste rij wordt de eerste kolom en de tweede rij wordt de tweede kolom. Voor A is dat dus:Maak zelf B:Nu is het vermenigvuldigen geblazen. Gerben maandag 5 april 2004
Gerben maandag 5 april 2004
©2001-2025 WisFaq