\require{AMSmath} Snelheidsvector bepalen Ik heb een vraag over de snelheidsvector bij een parametervoorstelling, zoals:x=cos(t)y=sin2(t)1. Hoe bepaal je de snelheid op tijdstip t 2. Hoe bepaal je de snelheidsvector op tijdstip t (als het niet hetzelfde is)Alvast bedankt!RS RS Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 4 april 2004 Antwoord Gegeven een parameterkromme (x,y)=(f(t),g(t)).De snelheidsvector is de vector (f'(t),g'(t)).De snelheid is Ö((f'(t))2+(g'(t))2).Maar eh, staat dat niet ergens in je boek of op je formulekaart? hk zondag 4 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een vraag over de snelheidsvector bij een parametervoorstelling, zoals:x=cos(t)y=sin2(t)1. Hoe bepaal je de snelheid op tijdstip t 2. Hoe bepaal je de snelheidsvector op tijdstip t (als het niet hetzelfde is)Alvast bedankt!RS RS Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 4 april 2004
RS Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 4 april 2004
Gegeven een parameterkromme (x,y)=(f(t),g(t)).De snelheidsvector is de vector (f'(t),g'(t)).De snelheid is Ö((f'(t))2+(g'(t))2).Maar eh, staat dat niet ergens in je boek of op je formulekaart? hk zondag 4 april 2004
hk zondag 4 april 2004
©2001-2024 WisFaq