\require{AMSmath} Omzetten Hoe zet ik een impliciete functie om in een parametrisce functie of in een fucntie in polaire coordinaten? bijvoorbeeld: ln y + ln x - y - x =0 Serge Student universiteit - zaterdag 3 april 2004 Antwoord helpt het als ik hem als volgt schrijf: { ln(y)-y } + { ln(x)-x } = 0 succes MvdH zondag 4 april 2004 Re: Omzetten ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zet ik een impliciete functie om in een parametrisce functie of in een fucntie in polaire coordinaten? bijvoorbeeld: ln y + ln x - y - x =0 Serge Student universiteit - zaterdag 3 april 2004
Serge Student universiteit - zaterdag 3 april 2004
helpt het als ik hem als volgt schrijf: { ln(y)-y } + { ln(x)-x } = 0 succes MvdH zondag 4 april 2004
MvdH zondag 4 april 2004
©2001-2024 WisFaq