\require{AMSmath} Re: Re: Afgeleide vinden Shit, ik heb een fout gemaakt. Het moest niet 4/5 zijn, maar 4/t , hoe moet ik dat doen?... Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 april 2004 Antwoord O.. zo... schrijf 4/t als 4t-1 en pas wederom de rekenregel toe, dus:[4t-1]'=4·-1·t-2=-4/t2 WvR zaterdag 3 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Shit, ik heb een fout gemaakt. Het moest niet 4/5 zijn, maar 4/t , hoe moet ik dat doen?... Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 april 2004
Tim Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 3 april 2004
O.. zo... schrijf 4/t als 4t-1 en pas wederom de rekenregel toe, dus:[4t-1]'=4·-1·t-2=-4/t2 WvR zaterdag 3 april 2004
WvR zaterdag 3 april 2004
©2001-2024 WisFaq