\require{AMSmath} Vraag over e Waarom is ln (ee) gelijk aan 1,5? S. Mak Student hbo - donderdag 1 april 2004 Antwoord eÖe kan je schrijven als e11/2.Met de Rekenregels machten en logaritmen kan je dan afleiden:ln(eÖe)=ln(e11/2)=11/2·ln(e)=11/2Snap je? WvR donderdag 1 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is ln (ee) gelijk aan 1,5? S. Mak Student hbo - donderdag 1 april 2004
S. Mak Student hbo - donderdag 1 april 2004
eÖe kan je schrijven als e11/2.Met de Rekenregels machten en logaritmen kan je dan afleiden:ln(eÖe)=ln(e11/2)=11/2·ln(e)=11/2Snap je? WvR donderdag 1 april 2004
WvR donderdag 1 april 2004
©2001-2024 WisFaq