\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 21701 Re: Re: Abc formule Kan ik er wat aan doen dat ik niet zo slim ben? ran Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 april 2004 Antwoord Uit 2ax+b = ±Ö(b2-4ac) volgt eerst 2ax = -b±Ö(b2-4ac) en een deling daarna door 2a geeft de formule. MBL donderdag 1 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan ik er wat aan doen dat ik niet zo slim ben? ran Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 april 2004
ran Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 april 2004
Uit 2ax+b = ±Ö(b2-4ac) volgt eerst 2ax = -b±Ö(b2-4ac) en een deling daarna door 2a geeft de formule. MBL donderdag 1 april 2004
MBL donderdag 1 april 2004
©2001-2024 WisFaq