Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Rekenen met formules

hoi ik snap echt helemaal niks van sommen zoals 5a=2b=3a=4b=?????? dat snap ik echt niet! of -13a+-5b=???kan u mij er misschien mee helpen graag voor vrijdag want vrijdag(2 april) heb ik een repetitie erover hardstikke bedankt alvast groetjes vyella

vyella
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 30 maart 2004

Antwoord

Ik kan me voorstellen dat je er niks mee kan, want in je eerste voorbeeld staan wel erg veel =-tekens. Maar ook met het tweede voorbeeld kan je niet veel.
Zie:Is dat wat je bedoelt? Geef eens een voorbeeld uit je boek! En welk boek is dat? Welke klas? Welke methode?

WvR
dinsdag 30 maart 2004

©2001-2024 WisFaq