\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 22093 Re: Re: Primitieve Pythagorasdriehoek Ja tot die conclusie was ik ook al gekomen... maar daar ben ik niet zo goed in... Eric Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004 Antwoord (a+b)2=a2+2ab+b2 (a-b)2=a2-2ab+b2 (abc)2=a2b2c2 En nu maar invullen! hk maandag 29 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja tot die conclusie was ik ook al gekomen... maar daar ben ik niet zo goed in... Eric Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
Eric Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
(a+b)2=a2+2ab+b2 (a-b)2=a2-2ab+b2 (abc)2=a2b2c2 En nu maar invullen! hk maandag 29 maart 2004
hk maandag 29 maart 2004
©2001-2024 WisFaq