\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 22119 Re: Re: Goniometrie sorry sorry!!ze liggen ongeveer 1110 km van elkaar af Carola Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 28 maart 2004 Antwoord Juist, dat bedoel ik... je kunt met behulp van de tangens de helllingshoek uitrekenen (wel alles in meter!!):tan a=overstaande rechthoekszijdeaanliggende rechthoekszijde= 328,94 11100000,0002963a0,017°Op Wanneer gebruik je tangens en shift-tangens? kan je lezen hoe dat 'rekenen' ook alweer gaat.Maar... eh... in Nederland 1110 km uit elkaar? WvR zondag 28 maart 2004 Re: Re: Re: Goniometrie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sorry sorry!!ze liggen ongeveer 1110 km van elkaar af Carola Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 28 maart 2004
Carola Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 28 maart 2004
Juist, dat bedoel ik... je kunt met behulp van de tangens de helllingshoek uitrekenen (wel alles in meter!!):tan a=overstaande rechthoekszijdeaanliggende rechthoekszijde= 328,94 11100000,0002963a0,017°Op Wanneer gebruik je tangens en shift-tangens? kan je lezen hoe dat 'rekenen' ook alweer gaat.Maar... eh... in Nederland 1110 km uit elkaar? WvR zondag 28 maart 2004
WvR zondag 28 maart 2004
©2001-2024 WisFaq