\require{AMSmath} Extreme waarden Hallo Wisfaq, Bereken de extreme waarden van f: x®Ö(x+2)-|x| Het is de bedoeling dat ik dit oplos met de volgende stappen: -splits het functievoorschrift van f -maak het tekenschema van f´(x) -houd rekening met het domein van f Zou iemand mij willen helpen? Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004 Antwoord |x|=x als x=0, |x|=-x als x0, dus f(x)=Ö(x+2)-x als x=0 en f(x)=Ö(x+2)+x als x0. Je kunt nu beide stukken differentieren en vervolgens het tekenschema van f' maken. (P.S. het domein is [-2;®) hk zondag 28 maart 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo Wisfaq, Bereken de extreme waarden van f: x®Ö(x+2)-|x| Het is de bedoeling dat ik dit oplos met de volgende stappen: -splits het functievoorschrift van f -maak het tekenschema van f´(x) -houd rekening met het domein van f Zou iemand mij willen helpen? Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
Linda Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
|x|=x als x=0, |x|=-x als x0, dus f(x)=Ö(x+2)-x als x=0 en f(x)=Ö(x+2)+x als x0. Je kunt nu beide stukken differentieren en vervolgens het tekenschema van f' maken. (P.S. het domein is [-2;®) hk zondag 28 maart 2004
hk zondag 28 maart 2004
©2001-2025 WisFaq