\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 22090 Re: Een aantal eenvoudige opgaven Bij (2)Ik weet dat je de rige moet zoeken. Bij rechte B kan deze gewoon op zicht zien maar bij rechte A? Hoe kan je deze eruit plukken?Dank bij voorbaat...Wendy Wendy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004 Antwoord De richtvector van een rechte a is een element van de overeenkomstige vectorrechte a0 Û 2x + y - z = 0x - y + 3z = 0.Dit homogeen stelsel heeft oneindig veel oplossingen die allen veelvouden zijn, namelijk : r(2,-7,-3)(2,-7,-3) is dus een rige van a. LL zondag 28 maart 2004 Re: Re: Een aantal eenvoudige opgaven ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij (2)Ik weet dat je de rige moet zoeken. Bij rechte B kan deze gewoon op zicht zien maar bij rechte A? Hoe kan je deze eruit plukken?Dank bij voorbaat...Wendy Wendy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
Wendy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
De richtvector van een rechte a is een element van de overeenkomstige vectorrechte a0 Û 2x + y - z = 0x - y + 3z = 0.Dit homogeen stelsel heeft oneindig veel oplossingen die allen veelvouden zijn, namelijk : r(2,-7,-3)(2,-7,-3) is dus een rige van a. LL zondag 28 maart 2004
LL zondag 28 maart 2004
©2001-2024 WisFaq