\require{AMSmath} Inverse functie ik heb de inverse van deze functie bepaald: 2x -3xf(x) = ---- dit is volgens mij f(x) = --- x+3 x-2Volgens mij boek klopt dit niet, toch worden mij x en y bij elke waarde gespiegeld in mijn inverse functie. Volgens het boek moet het zijn: 3x f(x) = --- 2-xDat klopt ook altijd, maar waarom zou mijn inverse functie (eerst genoemde) niet juist kunnen zijn?gr Stev Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004 Antwoord (-3x)/(x-2) is jouw antwoord,= (-3x)/-(-x+2)= (-3x)/-(2-x)= 3x/(2-x) is antwoord in het boek.de minnetjes vallen tegen elkaar weggroeten,martijn mg zondag 28 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb de inverse van deze functie bepaald: 2x -3xf(x) = ---- dit is volgens mij f(x) = --- x+3 x-2Volgens mij boek klopt dit niet, toch worden mij x en y bij elke waarde gespiegeld in mijn inverse functie. Volgens het boek moet het zijn: 3x f(x) = --- 2-xDat klopt ook altijd, maar waarom zou mijn inverse functie (eerst genoemde) niet juist kunnen zijn?gr Stev Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
2x -3xf(x) = ---- dit is volgens mij f(x) = --- x+3 x-2
3x f(x) = --- 2-x
Stev Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 28 maart 2004
(-3x)/(x-2) is jouw antwoord,= (-3x)/-(-x+2)= (-3x)/-(2-x)= 3x/(2-x) is antwoord in het boek.de minnetjes vallen tegen elkaar weggroeten,martijn mg zondag 28 maart 2004
mg zondag 28 maart 2004
©2001-2024 WisFaq