\require{AMSmath} Herleiden Hoe herleid ik de volgende sommen:5a+-12ac+c5m+3hartelijk dank voor u hulp meryem Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 25 maart 2004 Antwoord 5a+-12a=5a-12a=-7ac+c=2c5m+3 kan je niet korter schrijven WvR vrijdag 26 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe herleid ik de volgende sommen:5a+-12ac+c5m+3hartelijk dank voor u hulp meryem Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 25 maart 2004
meryem Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 25 maart 2004
5a+-12a=5a-12a=-7ac+c=2c5m+3 kan je niet korter schrijven WvR vrijdag 26 maart 2004
WvR vrijdag 26 maart 2004
©2001-2024 WisFaq