\require{AMSmath} Snijpunten Laat zien en verklaar dat y=x²-c alleen snijpunten met de x-as heeft voor c0.Alvast bedankt David Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 24 maart 2004 Antwoord snijpunten met de x-as treden op als y=0Dusx2-c=0=x2=c=x=±ÖcDe wortel uit een negatief getal is niet reëel. Dus moet c0Koen Mahieu km woensdag 24 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Laat zien en verklaar dat y=x²-c alleen snijpunten met de x-as heeft voor c0.Alvast bedankt David Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 24 maart 2004
David Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 24 maart 2004
snijpunten met de x-as treden op als y=0Dusx2-c=0=x2=c=x=±ÖcDe wortel uit een negatief getal is niet reëel. Dus moet c0Koen Mahieu km woensdag 24 maart 2004
km woensdag 24 maart 2004
©2001-2024 WisFaq