\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 21820 Re: Re: Raaklijn Daar hebt u wel gelijk in maar hoe komt u dan aan:Waar snijdt de raaklijn de y-as? Is het punt R·Ö2, dus...?Hoe bepaal je dan precies het snijpunt met de x-as als je de rico=tana=hellinghoek kent? Dat heb ik denk ik nog net niet beet...Dank bij voorbaat... Wendy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 maart 2004 Antwoord Als je naar dit plaatje kijkt:...en dan een bekende stelling uit de wiskunde gebruikt, dan moet je toch een eind kunnen komen... WvR zondag 21 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Daar hebt u wel gelijk in maar hoe komt u dan aan:Waar snijdt de raaklijn de y-as? Is het punt R·Ö2, dus...?Hoe bepaal je dan precies het snijpunt met de x-as als je de rico=tana=hellinghoek kent? Dat heb ik denk ik nog net niet beet...Dank bij voorbaat... Wendy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 maart 2004
Wendy Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 maart 2004
Als je naar dit plaatje kijkt:...en dan een bekende stelling uit de wiskunde gebruikt, dan moet je toch een eind kunnen komen... WvR zondag 21 maart 2004
WvR zondag 21 maart 2004
©2001-2024 WisFaq