\require{AMSmath} Wentelen om de y-as Gegeven zijn de functiesf(x) = 0,5exeng(x) = 1/(2x-2)V is het vlakdeel dat wordt ingesloten door de grafieken van f en g, de lijn y=3 en de y-as.Bereken in 3 decimalen naukeurig de inhoud van het omwentelingslichaam dat onstaat als V om de y-as wentelt.Dit mag dus grafisch-numeriek maar hoe bepaal je de grenzen waartussen dit vlak wentelt. christ Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 maart 2004 Antwoord Een goede tekening wil misschien helpen: Zo te zien spelen er 3 punten een rol. Zou dat lukken zo? WvR zondag 21 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven zijn de functiesf(x) = 0,5exeng(x) = 1/(2x-2)V is het vlakdeel dat wordt ingesloten door de grafieken van f en g, de lijn y=3 en de y-as.Bereken in 3 decimalen naukeurig de inhoud van het omwentelingslichaam dat onstaat als V om de y-as wentelt.Dit mag dus grafisch-numeriek maar hoe bepaal je de grenzen waartussen dit vlak wentelt. christ Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 maart 2004
christ Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 21 maart 2004
Een goede tekening wil misschien helpen: Zo te zien spelen er 3 punten een rol. Zou dat lukken zo? WvR zondag 21 maart 2004
WvR zondag 21 maart 2004
©2001-2024 WisFaq