\require{AMSmath} Vergelijking oplossen hoe los ik deze vergelijking op 3·x/4+1=16 wat doe ik met deze breuk? griet Iets anders - woensdag 20 maart 2002 Antwoord 3·x/4+1=16 3·x/4=15 x/4=5 x=20 Zie Vergelijking oplossen WvR woensdag 20 maart 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los ik deze vergelijking op 3·x/4+1=16 wat doe ik met deze breuk? griet Iets anders - woensdag 20 maart 2002
griet Iets anders - woensdag 20 maart 2002
3·x/4+1=16 3·x/4=15 x/4=5 x=20 Zie Vergelijking oplossen WvR woensdag 20 maart 2002
WvR woensdag 20 maart 2002
©2001-2024 WisFaq