Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Machtsfuncties

ik heb overal al gezocht,ik hoop dat u mij kan helpen. kunt u mij
uitleggen hoe ik g(x)=x2/x3 en h(x)=xtot de macht -4 + x tot de macht -5
en j(x)= x3- x tot de - 7 zo een voudig mogelijk opschrijven. mijn docent
wiskunde die het pretiig uitlegde is helaas ziek thuis. uw hulp zou ik erg
waarderen aangezien ik van de week een SE hier over heb.
het gaat er om ze zo eenvoudig mogelijk opteschrijven!!

sebast
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 15 maart 2004

Antwoord

Ik had dit in eerste instantie 'bedacht':

q21541img1.gif

De vraag is 'wat is zo eenvoudig mogelijk'. Ben je dan klaar als je de 'blauwe' stukken weglaat of horen ze er toch wel bij?

Kijk maar...

WvR
maandag 15 maart 2004

©2001-2024 WisFaq