\require{AMSmath} Bereken het hellingsgetal grafiek: f(x)=x3-5x2 Ik moet van deze formule het hellingsgetal berekenen van f voor x=3. Annika Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 maart 2004 Antwoord Bepaal de afgeleide f' en vul in x=3. Dus bereken f'(3) en klaar is klara.... WvR zondag 14 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
grafiek: f(x)=x3-5x2 Ik moet van deze formule het hellingsgetal berekenen van f voor x=3. Annika Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 maart 2004
Annika Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 14 maart 2004
Bepaal de afgeleide f' en vul in x=3. Dus bereken f'(3) en klaar is klara.... WvR zondag 14 maart 2004
WvR zondag 14 maart 2004
©2001-2024 WisFaq