\require{AMSmath} Exponentiele functie hoe los ik dit op?? want ik weet niet naar welk grondgetal je dit moet omzetten 22x-2 = (1/2)1x kimber Overige TSO-BSO - zondag 14 maart 2004 Antwoord Er staat eigenlijk 4/x2 = x/2. Dat levert op x3 = 8 (kruislings product) en dan weet je er verder wel raad mee. MBL zondag 14 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe los ik dit op?? want ik weet niet naar welk grondgetal je dit moet omzetten 22x-2 = (1/2)1x kimber Overige TSO-BSO - zondag 14 maart 2004
kimber Overige TSO-BSO - zondag 14 maart 2004
Er staat eigenlijk 4/x2 = x/2. Dat levert op x3 = 8 (kruislings product) en dan weet je er verder wel raad mee. MBL zondag 14 maart 2004
MBL zondag 14 maart 2004
©2001-2024 WisFaq