\require{AMSmath} Wat is het tekenverloop van een veelterm ik zoek het tekenverloop van de veelterm + een beetje uitleg als dat kan (x+3)*(3x2+4x-2)+(2x2+5x)*(x+3)0 alvast bedankt jp 4em jean p Overige TSO-BSO - zaterdag 13 maart 2004 Antwoord (x+3)(3x2+4x-2)+(2x2+5x(x+3)=0 (x+3)(3x2+4x-2+2x2+5x)=0 (x+3)(5x2+9x-2)=0 (x+3)(x+2)(5x-1)=0 x=-3 of x=-2 of x=1/5 Zou het dan lukken? WvR zondag 14 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zoek het tekenverloop van de veelterm + een beetje uitleg als dat kan (x+3)*(3x2+4x-2)+(2x2+5x)*(x+3)0 alvast bedankt jp 4em jean p Overige TSO-BSO - zaterdag 13 maart 2004
jean p Overige TSO-BSO - zaterdag 13 maart 2004
(x+3)(3x2+4x-2)+(2x2+5x(x+3)=0 (x+3)(3x2+4x-2+2x2+5x)=0 (x+3)(5x2+9x-2)=0 (x+3)(x+2)(5x-1)=0 x=-3 of x=-2 of x=1/5 Zou het dan lukken? WvR zondag 14 maart 2004
WvR zondag 14 maart 2004
©2001-2024 WisFaq