\require{AMSmath} Oppervlakte cirkel berekenen met een straal in decimale cijfers Ik heb een straal van 0,56.Hoe bereken ik dan de oppvl?Er komt zo'n laag getal uit dat ik denk dat het niet klopt. Jannek Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 13 maart 2004 Antwoord Hallo Janneke, Opp. cirkel = p.r2=p.0,5620,99 De uitkomst is zo klein omdat de straal een getal is tussen 0 en 1. wl zaterdag 13 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een straal van 0,56.Hoe bereken ik dan de oppvl?Er komt zo'n laag getal uit dat ik denk dat het niet klopt. Jannek Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 13 maart 2004
Jannek Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 13 maart 2004
Hallo Janneke, Opp. cirkel = p.r2=p.0,5620,99 De uitkomst is zo klein omdat de straal een getal is tussen 0 en 1. wl zaterdag 13 maart 2004
wl zaterdag 13 maart 2004
©2001-2024 WisFaq