\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 21379 Re: Exponentiele groei in de natuur Hoe moet je dat bij punt 1 nu precies aantonen? rowan Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 maart 2004 Antwoord Je moet aantonen dat N(t+1)-N(t)=r·N(t)N(t+1)=b·gt+1N(t)=b·gtLaat nu zien dat:b·gt+1-b·gt=...·b·gtZou dat lukken? WvR vrijdag 12 maart 2004 Re: Re: Exponentiele groei in de natuur ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet je dat bij punt 1 nu precies aantonen? rowan Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 maart 2004
rowan Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 maart 2004
Je moet aantonen dat N(t+1)-N(t)=r·N(t)N(t+1)=b·gt+1N(t)=b·gtLaat nu zien dat:b·gt+1-b·gt=...·b·gtZou dat lukken? WvR vrijdag 12 maart 2004
WvR vrijdag 12 maart 2004
©2001-2024 WisFaq