\require{AMSmath} Terugrekenen Hoe reken je terug van binair naar decimaal? bas Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 19 maart 2002 Antwoord Laten we een voorbeeld doen! 110010011= 1·28+1·27+0·26+0·25+1·24+0·23+0·22+1·21+1·20= 256+128+0+0+16+0+0+2+1= 403 Snap je hem? WvR dinsdag 19 maart 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe reken je terug van binair naar decimaal? bas Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 19 maart 2002
bas Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 19 maart 2002
Laten we een voorbeeld doen! 110010011= 1·28+1·27+0·26+0·25+1·24+0·23+0·22+1·21+1·20= 256+128+0+0+16+0+0+2+1= 403 Snap je hem? WvR dinsdag 19 maart 2002
WvR dinsdag 19 maart 2002
©2001-2024 WisFaq