\require{AMSmath} Z-waarde Hoe bereken ik de z-waarde die hoort bij een bepaalde betrouwbaarheid bij een afstudeeronderzoek. Ik moet namelijk de z-waarde weten van alle percentages tussen de 90 en 99%! Ik weet bijvoorbeeld dat 95% = z= 1,96 maar hoe kom je hieraan! groetjes wilco Wilco Student hbo - woensdag 10 maart 2004 Antwoord Uit tabelboeken of (iets moderner) uit de grafische rekenmachine die je waarschijnlijk al wel hebt gebruikt. MBL woensdag 10 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik de z-waarde die hoort bij een bepaalde betrouwbaarheid bij een afstudeeronderzoek. Ik moet namelijk de z-waarde weten van alle percentages tussen de 90 en 99%! Ik weet bijvoorbeeld dat 95% = z= 1,96 maar hoe kom je hieraan! groetjes wilco Wilco Student hbo - woensdag 10 maart 2004
Wilco Student hbo - woensdag 10 maart 2004
Uit tabelboeken of (iets moderner) uit de grafische rekenmachine die je waarschijnlijk al wel hebt gebruikt. MBL woensdag 10 maart 2004
MBL woensdag 10 maart 2004
©2001-2024 WisFaq