\require{AMSmath} Bewijs identiteit Beste Wisfaq, ik heb al vele positieve geruchten gehoord over wisfaq dus ik wou jullie ook maar even om hulp vragen...Bewijs dat (1+cosa)/sina = sina/(1-cosa)Kunnen jullie me hierbij helpen?Dank bij voorbaat... Hilde 3de graad ASO - dinsdag 9 maart 2004 Antwoord (1+cosa)/sina = sina/(1-cosa) =(1+cosa)(1-cosa)=(sina)2= (merkwaardig product)1-(cosa)2=(sina)2=(sina)2+(cosa)2=1En dit is de grondformule van de goniometrie, waarmee de (eenvoudige) identiteit is aangetoond. km dinsdag 9 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq, ik heb al vele positieve geruchten gehoord over wisfaq dus ik wou jullie ook maar even om hulp vragen...Bewijs dat (1+cosa)/sina = sina/(1-cosa)Kunnen jullie me hierbij helpen?Dank bij voorbaat... Hilde 3de graad ASO - dinsdag 9 maart 2004
Hilde 3de graad ASO - dinsdag 9 maart 2004
(1+cosa)/sina = sina/(1-cosa) =(1+cosa)(1-cosa)=(sina)2= (merkwaardig product)1-(cosa)2=(sina)2=(sina)2+(cosa)2=1En dit is de grondformule van de goniometrie, waarmee de (eenvoudige) identiteit is aangetoond. km dinsdag 9 maart 2004
km dinsdag 9 maart 2004
©2001-2024 WisFaq