Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Vierhoek

In de figuur is ABCD een vierhoek omgeschreven aan een cirkel. Bereken |AD| als |AB|= 4, |BC| = 5 en |CD| = 3

Jakke
2de graad ASO - dinsdag 9 maart 2004

Antwoord

Is er bij raaklijnvierhoeken niet iets aan de hand met de som van de zijden die tegenoverelkaar liggen?

MBL
dinsdag 9 maart 2004

 Re: Vierhoek 

©2001-2024 WisFaq