\require{AMSmath} Nulpunten bij de regel van Horner hallo , wanneerr ik bij de regel van horner deel door mijn(x-a)en deze is x-2 dan wordt dit (logisch) +2 !maar wat als er staat x-2+Ö2....wordt dit dan +2+Ö2 ( omdat er geen regel der hakenmoet worden toegepast = mijn redenering ) goed of niet ??? manne 2de graad ASO - dinsdag 9 maart 2004 Antwoord Niet... als (x-a)=(x-2+Ö2) dan is a=2-Ö2.Vul maar in: je krijgt danx-a=x-(2-Ö2)=x-2+Ö2 WvR donderdag 11 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo , wanneerr ik bij de regel van horner deel door mijn(x-a)en deze is x-2 dan wordt dit (logisch) +2 !maar wat als er staat x-2+Ö2....wordt dit dan +2+Ö2 ( omdat er geen regel der hakenmoet worden toegepast = mijn redenering ) goed of niet ??? manne 2de graad ASO - dinsdag 9 maart 2004
manne 2de graad ASO - dinsdag 9 maart 2004
Niet... als (x-a)=(x-2+Ö2) dan is a=2-Ö2.Vul maar in: je krijgt danx-a=x-(2-Ö2)=x-2+Ö2 WvR donderdag 11 maart 2004
WvR donderdag 11 maart 2004
©2001-2024 WisFaq