\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 4524 Re: Een pensioenfonds dat gaat beleggen Foutje in de tekening: Y=2X X2Y maximaal 2x zoveel aandelen/obligaties dus Y0.5 X dus snijpunten zijn (100,50), (30,120), (180,90)en (30,240) De optimale opbrengst is nu: 25 voor X=100 Y=50 Richtlijn Y=-0.5X (+100) Kijk er nog maar eens naar Henk Student hbo - maandag 1 maart 2004 Antwoord Right... andros woensdag 3 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Foutje in de tekening: Y=2X X2Y maximaal 2x zoveel aandelen/obligaties dus Y0.5 X dus snijpunten zijn (100,50), (30,120), (180,90)en (30,240) De optimale opbrengst is nu: 25 voor X=100 Y=50 Richtlijn Y=-0.5X (+100) Kijk er nog maar eens naar Henk Student hbo - maandag 1 maart 2004
Henk Student hbo - maandag 1 maart 2004
Right... andros woensdag 3 maart 2004
andros woensdag 3 maart 2004
©2001-2024 WisFaq