\require{AMSmath} Lineare operatoren Voor het vak Quantumfysica moet ik weten wat een lineare operator is. Vb: is de volgende operator linear : (O f)(x)= df(x)/(dx). In elk geval bedankt. Chalik Student universiteit - maandag 1 maart 2004 Antwoord Een operator L is lineair wanneer geldt dat: a. L(f+g)=Lf+Lg; b. L(a.f)=a.Lf (a = constante) groeten, martijn mg maandag 1 maart 2004 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor het vak Quantumfysica moet ik weten wat een lineare operator is. Vb: is de volgende operator linear : (O f)(x)= df(x)/(dx). In elk geval bedankt. Chalik Student universiteit - maandag 1 maart 2004
Chalik Student universiteit - maandag 1 maart 2004
Een operator L is lineair wanneer geldt dat: a. L(f+g)=Lf+Lg; b. L(a.f)=a.Lf (a = constante) groeten, martijn mg maandag 1 maart 2004
mg maandag 1 maart 2004
©2001-2025 WisFaq