\require{AMSmath} Formule Pythagoras afleiden hallo! Ik heb een vraag, hoe ga ik van de volgende formule naar de stelling van pythagoras:1/4a2b2 = 1/16(2a2b2+2a2c2+2b2c2-(a4+b4+c4))Dus van dat naar a2=b2+c2 Elze v Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 maart 2004 Antwoord WvR maandag 1 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo! Ik heb een vraag, hoe ga ik van de volgende formule naar de stelling van pythagoras:1/4a2b2 = 1/16(2a2b2+2a2c2+2b2c2-(a4+b4+c4))Dus van dat naar a2=b2+c2 Elze v Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 maart 2004
Elze v Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 1 maart 2004
WvR maandag 1 maart 2004
©2001-2024 WisFaq