\require{AMSmath} Volledig teken verloop irrationale functie? Kan iemand me helpen? Ik snap het volledig tekenverloop niet goed van een irrationale fucnctie, bij:f(x)=x3/(x2+4)Hoe moet ik de afgeleiden schikken bij de nulpunten?ik snap er echt niet's van. Dank... jan Iets anders - maandag 1 maart 2004 Antwoord Het tekenverloop? Kijk eerst naar f(x)=0.Antwoord: x=0Mogelijke problemen? Asymptoten! Kan x2+4=0 zijn? Nee, dus geen problemen daar!f(x): --------------0++++++++++++++++x: 0Meer is het niet... als je dat bedoelt tenminste. WvR maandag 1 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand me helpen? Ik snap het volledig tekenverloop niet goed van een irrationale fucnctie, bij:f(x)=x3/(x2+4)Hoe moet ik de afgeleiden schikken bij de nulpunten?ik snap er echt niet's van. Dank... jan Iets anders - maandag 1 maart 2004
jan Iets anders - maandag 1 maart 2004
Het tekenverloop? Kijk eerst naar f(x)=0.Antwoord: x=0Mogelijke problemen? Asymptoten! Kan x2+4=0 zijn? Nee, dus geen problemen daar!f(x): --------------0++++++++++++++++x: 0Meer is het niet... als je dat bedoelt tenminste. WvR maandag 1 maart 2004
f(x): --------------0++++++++++++++++x: 0
WvR maandag 1 maart 2004
©2001-2024 WisFaq