\require{AMSmath} Van breuk naar procent Ik wil graag weten hoeveel procent de breuk 13/38 is Alvast bedankt! Jessic Iets anders - maandag 1 maart 2004 Antwoord 13/38 = 0,3421... = 34,21../100 = 34,21% Dus 13/38e deel van iets, is dus 34,21..% wh maandag 1 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil graag weten hoeveel procent de breuk 13/38 is Alvast bedankt! Jessic Iets anders - maandag 1 maart 2004
Jessic Iets anders - maandag 1 maart 2004
13/38 = 0,3421... = 34,21../100 = 34,21% Dus 13/38e deel van iets, is dus 34,21..% wh maandag 1 maart 2004
wh maandag 1 maart 2004
©2001-2024 WisFaq