Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Logaritmische vergelijking

Waarom is ln(lnx)=1 ?
Ik begrijp niet hoe je eraan komt...

Olivie
3de graad ASO - zaterdag 28 februari 2004

Antwoord

Deze gelijkheid klopt ook niet!
Is het niet zo dat je dit moet zien als een vergelijking die moet opgelost worden?
De oplossing is dan x = ee.
Dus enkel als x = ee klopt deze gelijkheid.

LL
zaterdag 28 februari 2004

©2001-2024 WisFaq