\require{AMSmath} Omrekenen van graden Fahrenheit naar graden Celcius Hoeveel graden celcius is 375oF? bianca Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 26 februari 2004 Antwoord Gebruik de volgende formules:TFahrenheit = 1,8 x TCelcius + 32°TCelsius = (TFahrenheit - 32°)/1,8Even invullen en klaar is klara... Zie http://www.fahrenheit-celcius.com/fahrenheit.htm WvR donderdag 26 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel graden celcius is 375oF? bianca Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 26 februari 2004
bianca Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 26 februari 2004
Gebruik de volgende formules:TFahrenheit = 1,8 x TCelcius + 32°TCelsius = (TFahrenheit - 32°)/1,8Even invullen en klaar is klara... Zie http://www.fahrenheit-celcius.com/fahrenheit.htm WvR donderdag 26 februari 2004
Zie http://www.fahrenheit-celcius.com/fahrenheit.htm
WvR donderdag 26 februari 2004
©2001-2024 WisFaq