\require{AMSmath} Derdegraadsvergelijkingen Zijn er manieren om met de grafische rekenmachine derdegraadsvergelijkingen op te lossen? Laila Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 februari 2004 Antwoord Je weet dat de waarden van x waarvoor f(x) = 0 (dit zijn de oplossingen van de vergelijking) ook de nulpunten zijn van de functie y = f(x). En de nulpunten van een functie vind je grafisch op de snijpunten van haar grafiek met de x-as ... LL woensdag 25 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zijn er manieren om met de grafische rekenmachine derdegraadsvergelijkingen op te lossen? Laila Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 februari 2004
Laila Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 25 februari 2004
Je weet dat de waarden van x waarvoor f(x) = 0 (dit zijn de oplossingen van de vergelijking) ook de nulpunten zijn van de functie y = f(x). En de nulpunten van een functie vind je grafisch op de snijpunten van haar grafiek met de x-as ... LL woensdag 25 februari 2004
LL woensdag 25 februari 2004
©2001-2024 WisFaq