\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 20557 Re: Modulus |z| = r Wat bedoel je precies met euclidische afstand?En zou je ook aub uit kunnen leggen waarom dit niet geldt:|x + yi| = Ö(x2 + z2)Bvd Bart K Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 februari 2004 Antwoord De euclidsche afstand in het vlak tussen twee punten (x1,y1) en (x2,y2) is:Ö((x2-x1)2+(y2-y1)2)Aangezien één van de punten de oorsprong is komt er (x1,y1) = (0,0) en stel (x2,y2) = (x,y) dus dan is de afstand:Ö(x2 + y2) en dus niet Ö(x2 + z2) zoals jij schreef.Snap je nu waarom jouw laatste gelijkheid niet geldt? Er moet y staan ipv z. km zondag 22 februari 2004 Re: Re: Modulus |z| = r ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat bedoel je precies met euclidische afstand?En zou je ook aub uit kunnen leggen waarom dit niet geldt:|x + yi| = Ö(x2 + z2)Bvd Bart K Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 februari 2004
Bart K Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 februari 2004
De euclidsche afstand in het vlak tussen twee punten (x1,y1) en (x2,y2) is:Ö((x2-x1)2+(y2-y1)2)Aangezien één van de punten de oorsprong is komt er (x1,y1) = (0,0) en stel (x2,y2) = (x,y) dus dan is de afstand:Ö(x2 + y2) en dus niet Ö(x2 + z2) zoals jij schreef.Snap je nu waarom jouw laatste gelijkheid niet geldt? Er moet y staan ipv z. km zondag 22 februari 2004
km zondag 22 februari 2004
©2001-2025 WisFaq